LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Ons bedrijf

Ons bedrijf

Het team van LiNDA Makelaardij werkt iedere dag aan het beste resultaat om jouw woonwensen te realiseren. Dit doen we zoveel mogelijk digitaal want dat is wel zo efficiënt én duurzaam.

LiNDA Makelaardij wil bijdragen aan duurzaamheid
De elektrische auto en fiets hebben we al in huis en ook de ledverlichting is geïnstalleerd binnen kantoor en in de etalage. We werken (bijna) volledig papierloos en we hebben de interne en externe processen gedigitaliseerd. Dus geen nood als je toch graag een brochure op papier wilt ontvangen, dat kan nog steeds. Op deze manier willen wij bijdragen aan duurzaamheid en zullen wij de mogelijkheden om verder te verduurzamen onderzoeken en benutten.  

NIEUW: Onze diensten ook online   
Omdat wij graag met deze tijd meegaan bieden we vanaf heden een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan een persoonlijk advies op maat, een informatiegesprek over aankoopbegeleiding, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via Zoom, Teams, WhatsApp, FaceTime en Skype. Zo staan we in direct contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Liever een fysieke afspraak? Vanzelfsprekend komen we nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak bij je thuis. 

Tablets en Ipads
Zo gebruiken we een tablet om tijdens het verkoopgesprek voorbeelden te laten zien zoals; onze unieke video`s en posts op onze social media kanalen, de diverse websites waar je woning straks te zien is en vergelijkbare woningen uit ons bestand. Ook gebruiken we een tablet bij de bezichtigingen van je huis. Zo kunnen we makkelijk stukken uit je woningdossier naar voren halen en deze doornemen met de potentiële kopers. Bij de oplevering van je woning maken we een online opleverrapport inclusief de foto`s van de meterstanden. Nog voordat je bij de notaris bent aangeschoven heb je dit rapport al in je mailbox.

Online dossier Move.nl
Voor onze opdrachtgevers hebben wij het invullen van lijsten en opdrachten gedigitaliseerd. In je online woondossier staan alle documenten, foto`s, video, plattegronden en andere relevante zaken van je huis overzichtelijk opgeslagen. Hier kan je ook gegevens invullen, bewerken, uploaden en downloaden. Handig en snel!

Bieden op een woning
Hoe doe je een goed geformuleerd bod op een woning? Daar helpen wij je graag bij! Je plaatst het bod via Move.nl, in het digitale dossier van het huis waar je interesse naar uit gaat. Door de invulvelden te volgen weet je precies hoe je jouw bod moet uitbrengen en weet je zeker dat het volledig is. Tip: Gebruik het vrije invulveld om de verkoper de overtuigen van je enthousiasme voor de woning. Nadat je het bod verstuurd hebt krijg je een bevestiging in je mailbox waardoor je de garantie hebt dat je bod bij ons binnen is gekomen. De biedingen zijn niet openbaar zichtbaar maar worden alleen met de verkoper gedeeld.

NVM Online Bieden   
Je kan als verkoper besluiten om je woning via online bieden te verkopen. Dit systeem maakt het biedingsproces transparanter en geeft potentële kopers de mogelijkheid om hun bod tussentijds nog aan te passen. Ook zijn de biedingen die gedaan zijn zichtbaar voor de andere bieders binnen het platform. Meer informatie over het proces van online bieden vind je hier.
Let op: deze tool is iets anders dan een bod plaatsen via de eigen website van de woning.

Online koopovereenkomst tekenen met iDIN 
Jouw tijd is schaars en daar willen we graag in meedenken. Als de verkoper en de koper akkoord zijn met het concept van de koopovereenkomst dan ontvang je deze digitaal in je mailbox ter (digitale) ondertekening. Een bankrekening gekoppeld aan jouw persoon is voldoende om de handtekening te zetten. Je kan daarna de getekende koopovereenkomst meteen doorzetten naar je hypotheekadviseur of geldverstrekker. Handig toch?

 

       Digitaal werken