LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Huis verhuren

Huis verhuren

Je wilt een huis verhuren

Het verhuren van een woning lijkt gemakkelijk. Er is een groot te kort aan huurwoningen en de huurders staan meestal in de rij. Punten waar je tegenaan kan lopen zijn: wat is een goede huurprijs? Wil ik mijn woning lang of kort verhuren en welk contract heb ik dan nodig? Hoe vind ik een betrouwbare huurder? Krijg ik toestemming van mijn hypotheekverstrekker om te verhuren?

"Zelf je huis verhuren aan een huurder die niet betaalt of het huis niet meer uit gaat, dat wil je toch niet?"

Waarom LiNDA Makelaardij als verhuurmakelaar

Als NVM-verhuurmakelaar zorgen wij voor een goede screening van jouw huurder op kredietwaardigheid, identiteit en huurverleden. Daarnaast wordt het beste huurcontract voor je opgemaakt wat bij de situatie past en deze stellen wij voor je op.

Daarom kies je voor LiNDA Makelaardij

Je wilt je woning verhuren in deze overspannen markt. Dat doe je niet dagelijks en daarom moet het in één keer goed. Daarnaast wil je behoedt worden voor stress en gedoe. Het ervaren team van LiNDA Makelaardij weet hoe je het optimale resultaat kunt bereiken en helpt je daarbij. Wij zorgen dat jouw huis in de spotlicht staat, online en offline. Zo krijgt je huis de grootst mogelijke aandacht en zetten we alles in om zoveel mogelijk potentiële huurders te bereiken binnen en buiten de regio. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend verhuurgesprek en laat je informeren door onze makelaar.

 

Huis verhuren