LiNDA MAKELAARDIJ
Ritmeester Nieuwbouw

Nieuwbouw

Ritmeester Linschoten

De woningen zijn inmiddels succesvol verkocht en de bouw is gestart, verwachtte oplevering 3e kwartaal 2022.

Ritmeester is wonen aan het water. Ruimtelijk, groen en dorps. Aan de Jacob Barneveldstraat in Linschoten, een van de mooiste dorpen in Nederland, verrijzen 17 moderne woningen met een subtiele knipoog naar het verleden.

De 11 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen zijn divers van karakter dankzij de verschillende woonoppervlaktes – en zeer flexibel in te delen.

Deze nieuwe huizen bieden jou drie grote voordelen:

  • je krijgt een ruime achtertuin aan het water
  • we bouwen jouw huis zo duurzaam en klimaatneutraal mogelijk
  • de prijzen zijn inclusief een keuken en badkamer

Verliefd op Linschoten

Linschoten is een gezellig dorp met een rijke historie, op ongeveer twintig minuten rijden van hartje Utrecht. Ritmeester ligt aan de Jacob Barneveldstraat, tegenover de tennisvereniging, een speelpark en een wijkcentrum met scholen, zorgvoorzieningen en de bibliotheek. En om de hoek vind je een gezellige supermarkt.

Linschoten is een fotogeniek dorp, het is meermaals gebruikt als decor voor historische dramaseries. Het dorp ligt in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht en valt onder de gemeente Montfoort. In totaal telt Montfoort ongeveer 13.500 inwoners op een oppervlakte van ruim 38 km2.

Linschoten

n Linschoten zijn veel historische bezienswaardigheden en fraaie dorpsgezichten. Er worden rondleidingen gegeven met een echte gids, en je kunt er ook een rondleiding per kano doen. Het dorp kent verder een bloeiend verenigingsleven. Het is dan ook een prima omgeving voor mensen met een actief sociaal bestaan, en zeker ook voor opgroeiende kinderen.

Parc Voorvliet

Jouw nieuwe woning staat aan de Jacob Barneveldstraat, dicht bij winkels, een sportcentrum en tennisbanen. Aan de overkant van de straat is De Brede Vaart, een wijkcentrum met basisscholen, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, zorgvoorzieningen en de bibliotheek. Ook kun je hier workshops volgen en er zijn regelmatig voorstellingen. Vlak voor de deur is bovendien een prachtig speelpark, met onder meer een voetbalveld, kabelbaan, glijbaan en klimnet, voor urenlang heerlijk buiten spelen. Al met al is dit een ideale plek om te wonen. En dat alles op maar 3 autominuten vanaf de oprit A12.

Volop natuur

Het Linschoterbos met het indrukwekkende ‘Huis te Linschoten’ is een heerlijke plek voor een ontspannen wandeling in de natuur. Maar ook dichter bij huis valt er het nodige te genieten, want aan de rand van de wijk ligt een ecologisch park, met een paddenpoel, zwaluwwand en rietkragen. En als je het Weidepad verder volgt, loop je zó de met slootjes dooraderde Rapijnenpolder in. Kortom, een prachtige locatie om te wonen.