Ritmeester nieuwbouw

Nieuwbouw

Ritmeester Linschoten

In Linschoten, een van de mooiste dorpen van Nederland, komt nieuwbouwproject Ritmeester bestaande uit 11 rijwoningen en 6 seniorenwoningen. Deze nieuwe huizen bieden jou drie grote voordelen:

  • je krijgt een ruime achtertuin aan het water
  • we bouwen jouw huis zo duurzaam en klimaatneutraal mogelijk
  • als toekomstige bewoner kun je meedenken over de vormgeving

Wonen naar wens

Bij de woningen van Ritmeester maken we gebruik van onze beproefde ‘wonen naar wens’-methode. Dat betekent dat we de toekomstige bewoners hebben gevraagd méé te denken over de vormgeving van hun woning. Door mee te doen aan de uitgebreide online enquête en workshop krijgen potentiële kopers direct invloed op hun woning.

Jij bepaalt mee wat wij gaan bouwen

LATEI ontwikkelt samen met jou. Want als toekomstige bewoner ben jij ons belangrijkste ijkpunt voor kwaliteit. Wij luisteren naar jou en kijken samen naar oplossingen en mogelijkheden. Door in elke fase van het project te blijven overleggen met alle betrokkenen, creëren we samen een optimale leefomgeving voor de toekomstige bewoners.

Verliefd op Linschoten

Linschoten is een gezellig dorp met een rijke historie, op ongeveer twintig minuten rijden van hartje Utrecht. Ritmeester ligt aan de Jacob Barneveldstraat, tegenover de tennisvereniging, een speelpark en een wijkcentrum met scholen, zorgvoorzieningen en de bibliotheek. En om de hoek vind je een gezellige supermarkt.

Linschoten is een fotogeniek dorp, het is meermaals gebruikt als decor voor historische dramaseries. Het dorp ligt in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht en valt onder de gemeente Montfoort. In totaal telt Montfoort ongeveer 13.500 inwoners op een oppervlakte van ruim 38 km2.

Linschoten

n Linschoten zijn veel historische bezienswaardigheden en fraaie dorpsgezichten. Er worden rondleidingen gegeven met een echte gids, en je kunt er ook een rondleiding per kano doen. Het dorp kent verder een bloeiend verenigingsleven. Het is dan ook een prima omgeving voor mensen met een actief sociaal bestaan, en zeker ook voor opgroeiende kinderen.

Parc Voorvliet

Jouw nieuwe woning staat aan de Jacob Barneveldstraat, dicht bij winkels, een sportcentrum en tennisbanen. Aan de overkant van de straat is De Brede Vaart, een wijkcentrum met basisscholen, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, zorgvoorzieningen en de bibliotheek. Ook kun je hier workshops volgen en er zijn regelmatig voorstellingen. Vlak voor de deur is bovendien een prachtig speelpark, met onder meer een voetbalveld, kabelbaan, glijbaan en klimnet, voor urenlang heerlijk buiten spelen. Al met al is dit een ideale plek om te wonen. En dat alles op maar 3 autominuten vanaf de oprit A12.

Volop natuur

Het Linschoterbos met het indrukwekkende ‘Huis te Linschoten’ is een heerlijke plek voor een ontspannen wandeling in de natuur. Maar ook dichter bij huis valt er het nodige te genieten, want aan de rand van de wijk ligt een ecologisch park, met een paddenpoel, zwaluwwand en rietkragen. En als je het Weidepad verder volgt, loop je zó de met slootjes dooraderde Rapijnenpolder in. Kortom, een prachtige locatie om te wonen.