LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Nieuws

WAT IS DE BESTE TIJD OM JE HUIS TE VERKOPEN

De lente, de zomer of juist het najaar? In de lente begint het zonnetje weer te schijnen en ziet alles er vrolijk uit. In de zomer kom je tot rust en worden nieuwe plannen gemaakt. In de herfst zit je nog vol positieve energie en is er nog genoeg tijd om je te settelen voor de feestdagen. Ieder seizoen heeft zo zijn charme en zijn verkoopkansen.

 

Ben jij er klaar voor?

Bij het bepalen wat de beste tijd is om je huis te verkopen, gaat het niet om de vraag wat het beste seizoen is. Het gaat erom dat jij je huis verkoopt op het moment dat jij er zelf aan toe bent. Je huis verkopen is een hele stap. En verhuizen staat in de stress top-5. Ben jij er echt klaar voor om je huis in de verkoop te zetten? Dan is nú het juiste moment.

Is je huis er klaar voor?

Als je je huis in de verkoop zet, is het belangrijk dat je huis een goede eerste indruk maakt. Hoe mooier het plaatje, des te meer mensen geïnteresseerd zullen zijn. Zorg er dus voor dat je huis is opgeruimd, schilder die ene muur nog even en maak je tuin netjes. De lente is een zeer geschikt moment om dit soort klussen op te pakken. Of je je huis dan ook direct te koop zet, of nog even wacht: profiteer van de energie die de lente geeft.

Maak gebruik van de voordelen van het seizoen

Een tuin ziet er in het voorjaar aantrekkelijker uit dan in het najaar. Maar heb je bijvoorbeeld grote bomen in je tuin staan, dan heb je misschien juist in het najaar meer licht in je woning dan in de zomer als de bomen vol blad zijn. Voor de foto’s is het belangrijk dat er voldoende licht is in je woning. Houd hier rekening mee.

Advies op maat

Is je huis er klaar voor en is voor jou nu het moment aangebroken om je woning te verkopen? LiNDA Makelaardij adviseert en ondersteunt je tijdens het hele verkoopproces. Maak nu een vrijblijvende afspraak, bel 0348-752230 of mail naar info@lindamakelaardij.nl.

 


Terug naar overzicht