LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Nieuws

VERNIEUWDE NVM OPEN HUIZEN DAG 2 OKTOBER

Je zit vast met veel vragen in deze tijd, met een overhitte woningmarkt. Wat is mijn huis nu ├ęcht waard? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet weer word overboden? Ik wil wel verhuizen, maar is er aanbod voor mij? Dit soort vragen willen wij graag voor je beantwoorden!

 

WAT IS ER VERANDERD?

In vorige edities lieten we je laagdrempelig kennismaken met het woningaanbod. Dit keer gaan we als NVM-makelaar thuis langs bij jou om al je woonvragen te beantwoorden.

De coronacrisis vraagt om een andere benadering, en uit onderzoek is er geleerd dat consumenten in deze tijd wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij hun woonvragen.

 

NIEUWE INVULLING

Daarnaast hadden ook de NVM makelaars al langere tijd de behoefte om een nieuwe invulling te geven aan de NVM Open Huizen Dag – een invulling die past bij de huidige marktsituatie. Door de krapte op de woningmarkt vinden wij dat we jou op een andere manier moeten benaderen en begeleiden.

Met de vernieuwde NVM Open Huizen Dag willen we als NVM-makelaar niet alleen laten zien dat wij jou graag helpen bij je woonvragen. We hopen hierdoor ook de huizenmarkt meer in beweging te krijgen – bijvoorbeeld door jou makkelijk zelf een aanvraag voor een afspraak te laten doen, via een handige tool op de vernieuwde NVM Open Huizen Dag website. Op de NVM Open Huizen Dag krijg je een persoonlijk, vrijblijvend advies van ons – zonder kosten en zonder enige verplichting.

 

NVM OPEN HUIZEN DAG TOOL

Met de nieuwe aanvraagtool op openhuizendag.nl kun je een afspraak met ons zelf aanvragen, en ook direct aangeven over welk onderwerp jij graag advies wil krijgen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over aankoop, verkoop, taxatie of verduurzamen.

Deze aanvraagtool is gekoppeld aan de eigen NVM-zoekmachine. In de tool kiest je zelf een datum en tijdstip voor een gesprek thuis of via videocall. Deze aanvraag komt dan automatisch in de mail bij ons. En wij komen dan op 2 oktober naar jouw woning toe.

Makkelijk en handig. Zien wij je 2 oktober? Tot dan!

 


Terug naar overzicht