LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Nieuws

HUIS VERKOPEN? ZO CREËER JE DE JUISTE BELEVING

Je huis verkopen is niet zomaar iets. Waarschijnlijk heb je hier jaren fijn gewoond. En is het een groot onderdeel van je leven geweest. Een huis kópen is misschien wel nog spannender. Daarom wil je dat potentiële kopers exact ervaren hoe fantastisch het is om in jouw huis te wonen. Maar hoe breng je dit goed over?

Enkel foto’s van je woning delen is vaak niet genoeg. Potentiële kopers willen het huis voelen en proeven. Een totaalbeleving ervaren. Wij weten precies hoe je die beleving creëert.

Interactieve rondleiding dankzij 360 graden foto’s

Een 360 graden foto is een interactieve panoramafoto. Potentiële kopers bepalen zelf via de digitale navigatie in welke richting zij kijken. En op welk moment zij dit doen. Hierdoor worden woningen met 360 graden foto’s gemiddeld langer bekeken. Een interactieve online rondleiding is de perfecte voorbereiding op een eerste bezichtiging. Daarnaast geven de foto’s je woning een ruimtelijkere impressie.

Professionele woningvideo

Een woningvideo is het ideale middel om beleving te creëren bij de verkoop van je huis. Vóór de nieuwe woning op Funda komt, plaatst LiNDA Makelaardij altijd een professioneel onlinebezichtigingsfilmpje. Als een soort ‘sneak preview’. Hiermee onderscheid je je van de concurrentie en vergroot je de kans om je woning snel te verkopen. Ook scoort een huis mét een promotievideo hoger in de zoekresultaten op Funda.

Unieke eigen website

Als kers op de taart krijgen alle woningen die te koop staan bij LiNDA Makelaardij een eigen unieke website op basis van: straatnaamhuisnummer.nl. Dit is een optimale woningpresentatie met daarop alle informatie, waaronder de video, (360 graden) foto’s en brochure. Ook extra informatie over de zonnestand in de tuin, de geschiktheid van het dak voor zonnepanelen en wat de faciliteiten in de buurt van de woning zijn vind je hier bijvoorbeeld. Met een eigen website val je beter op en houd je de focus op jouw woning, zonder afleiding van ander woningaanbod. 

Snel je woning verkopen?

LiNDA Makelaardij biedt je een totaalpakket aan van wat je nodig hebt bij de verkoop van je huis. En wist je al dat we gevestigd zijn aan de Johan van Oldenbarneveltlaan in Woerden? Kom gerust eens bij ons langs. Linda, of haar collega's staan altijd voor je klaar. Of neem direct contact op.


Terug naar overzicht