Mijn favorieten

Huis verkopen


Heb je verkoopplannen?
Het verkopen van je woning is een spannend moment en dat wil je goed voorbereiden. Vragen die je bezig houden zijn bijvoorbeeld: wat zal de waarde van mijn woning zijn? Hoe krijg ik de beste verkoopprijs? Is mijn huis optimaal verkoopbaar of moet ik toch wat klussen doen? Maar ook je financiële mogelijkheden wil je graag weten net als waar je naartoe moet als je je huis snel verkoopt en je nog niets anders hebt.


"De beste verkoopprijs voor jouw huis en verkopen zonder "gedoe" dat is toch wat je wilt?"

Waarom LiNDA Makelaardij voor de verkoop van mijn huis
Als NVM-verkoopmakelaar kan ik je uitstekend begeleiden, ondersteunen en adviseren gedurende het gehele proces van het verkopen van een huis. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie ik ben en hoe ik te werk ga. Een keuze maken voor een makelaar is niet makkelijk.

Daarom kies je voor LiNDA Makelaardij 
Omdat ik vernieuwend te werk ga. Je woning wordt ijzersterk aangeboden op internet en social media met onder andere een speciale huisstijl, video en live bezichtiging. Hierdoor verkoop je je woning tegen een goede prijs en zonder zorgen. Je bent vast druk overdag, dat begrijp ik goed. Direct en persoonlijk contact via WhatsApp en flexibele mogelijkheden voor afspraken in de avond en op zaterdag lossen dit op.

Wil je graag meer informatie? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis waardebepaling.  

0348-752230

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring