LiNDA MAKELAARDIJ
background background

Nieuws

DE JUIST VOORBEREIDING ALS JE VAN PLAN BENT JE HUIS TE VERKOPEN

Ben je van plan om je huis te verkopen? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Dit kun je stimuleren door je huis op te frissen of te restylen. Een activiteit waar je vanwege het coronavirus nu misschien meer tijd voor hebt. En meer zin, want de voorjaarszon staat voor de deur!

Met deze tips maak je je huis écht verkoopklaar: 

Maak een goede eerste indruk

De voorkant van je huis is het eerste wat potentiële kopers zien. Maak een goede eerste indruk met een special touch. Een rode loper uitleggen is misschien wat overdreven. Maar een versiering ophangen is daarentegen wel een leuk idee. Of geef de voordeur een opfrisbeurt met een likje verf. 

Ruim je woning op

Een schoon en net huis is het belangrijkste ter voorbereiding op de verkoop. Ruim losse en overbodige spullen op. Zoals te veel schoenen in de gang of jassen aan de kapstok. Naast een verzorgde indruk creëer je gelijk meer ruimte. Let op: overdrijf niet. Iets van persoonlijke spullen straalt juist weer leven en gezelligheid uit. 

Neutraliseer felle kleuren

De kans dat potentiële kopers dezelfde smaak hebben is klein. Neutraliseer opvallende kleuren daarom. En ruim echte eyecatchers op. Potentiele kopers kunnen zo gemakkelijker hun eigen idealen inbeelden. Hierdoor is je woning voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk. 

Knap de tuin op

De Lente is begonnen. Een mooi moment om je tuin op te knappen! Of je balkon of dakterras natuurlijk. Verwijder onkruid, poets je tuinmeubels, haal de hogedrukspuit over je tegels en zorg voor gezellige aankleding. 

Voer kleine reparaties uit

Een goed bod wil je natuurlijk niet mislopen doordat je een kleine reparatie hebt uitgesteld. Potentiële kopers letten tijdens een bezichtiging ten slotte op de kleinste details. Herstel daarom gebreken zoals een kapotte lamp, losse plint of rondslingerende kabel.

Je woning ijzersterk aanbieden op de woningmarkt? LiNDA Makelaardij komt graag bij je langs om vrijblijvend kennis te maken. Neem gerust contact op.


Terug naar overzicht