Mijn favorieten

Huis kopen


Heb je aankoopplannen?
Het kopen van een woning kan een ingewikkeld traject zijn waarbij je keuzes moet maken. Veel punten spelen een rol om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan zoals kennis van bouwkundige- en juridische zaken, maar ook ontwikkelingen in de woonomgeving van het huis wat je op het oog hebt en de aanwezige voorzieningen. 


"Altijd maar die tijdsdruk, snel een bod doen anders is het huis weg, maak je wel de goede keus?"

Waarom LiNDA Makelaardij voor de aankoop van mijn nieuwe huis
Als NVM-aankoopmakelaar kan ik je uitstekend begeleiden, ondersteunen en adviseren gedurende het gehele proces van het kopen van een huis. Je kunt terecht voor woningen in Woerden en de plaatsen in de directe omgeving. 
Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie ik ben en hoe ik te werk ga. Een keuze maken voor een makelaar is namelijk niet makkelijk.

Daarom kies je voor LiNDA Makelaardij 
Omdat ik de omgeving en de bijbehorende woningmarkt als geen ander ken en door mijn jarenlange ervaring weet ik waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Er is veel te doen zoals zoeken
, kiezen, bezichtigen, onderhandelen, financiering regelen en soms tegelijkertijd een huis verkopen. Zo neem ik je veel werk uit handen. Je bent vast druk overdag, dat begrijp ik goed. Direct en persoonlijk contact via WhatsApp en flexibele mogelijkheden voor afspraken in de avond en op zaterdag lossen dit op.

Wil je graag meer informatie? Bekijk dan hoe werkt aankoop voor een uitgebreide uitleg en de tarieven. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend aankoopgesprek. 

 

0348-752230

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring